EA Netherlands at Gamescom

This message is probably mostly interesting for our Dutch (and Belgian) visitors. EA Netherlands has sent out an e-mail in which they talk about the Gamescom. The message is mostly interesting for people who wanted to be there, but couldn’t make it. EA has got some features that make being home, a little less bad.

First of all, they have opened a special Twitter. When you follow @EAinsider you will be updated with the latest news from the show floor. Also you can ask questions to this Twitter account, so be sure to ask them if you have any (questions can be asked by using the hashtag ‘#eainsider’).

On top of that they are hosting a giveaway with some cool prizes, in the countdown to the Gamescom. More on that giveaway – and more news from the Gamescom in general – can be found on the special EA Gamescom page.

Below is the whole e-mail (in Dutch), if you want to read some info for yourself!

Zoals je (waarschijnlijk) weet zal volgende week de GamesCom – Europa’s grootste gamebeurs – weer gaan plaats vinden. Dit jaar heeft EA goed nieuws voor de thuisblijvers: EA stuurt dit jaar een eigen reporter – De EA Insider – naar de GamesCom die de mensen de laatste nieuwtjes brengt maar vooral: om vragen van het thuisfront te beantwoorden. Mensen die de EA Insider via Twitter volgen kunnen hun vragen aan bijvoorbeeld een FIFA11 of Medal of Honor producer stellen door een tweet te sturen aan #eainsider en De EA Insider gaat op zoek naar de antwoorden om deze vervolgens bij de gamers thuis te brengen via Youtube en Twitter. Een goede reden dus om onze EA Insider te volgen op Twitter: www.twitter.com/eainsider

En alsof dat nog niet genoeg is: We beginnen morgen ook met aftellen naar de GamesCom en doen dit door iedere dag een aantal coole prijzen weg te geven. Meer info over deze giveaway & EA op de GamesCom: http://www.ea.com/nl/gamescom

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email