[Dutch] Trainees EA Nederland opzoek naar gamers

(English version below)

De trainees van EA Nederland zijn bezig met een onderzoek naar gaming en hebben daarbij de hulp nodig van jullie: de gamers. Zou je mee willen doen aan dit onderzoek, geef je dan op. Hieronder een mailtje van de trainees:

De trainees van EA zijn op dit moment bezig met een onderzoek naar gaming. Zij hebben een aantal vragen en willen daarover graag praten met mensen die gamen. Game je weinig, of juist heel veel, de antwoorden die jij hebt vinden zij interessant. Daarnaast kan je een leuke EA extra verwachten als je uiteindelijk deelneemt aan een gesprek.

Vind jij dit leuk en zou je graag mee willen doen, stuur dan een mailtje naar de trainees.


The trainees of EA Netherlands are working on a little survey to find out more about gaming and gamers. For this they are looking for you, the gamer. Unfortunately the survey is in Dutch so only Dutch speaking people can participate. For the Dutch info, read the above Dutch intro.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email