[Dutch] EA Lanceert iPad app met aankomende titels

This message is intended for our Dutch and Belgian visitors!

Electronic Arts lanceert vandaag, onder de naam Gamerelease een speciale App voor de Apple iPad met daarin informatie over de najaarstitels van EA. De app is gratis te downloaden in Nederland en België via de Apple App Store.

De app is ook voor Simsfans interessant want naast een overzicht van alle titels die Electronic Arts de komende 6 maanden zal releasen, biedt de iPad App achtergrondartikelen over Need for Speed Hot Pursuit, FIFA11 en De Sims 3 voor de console. Verder een exclusief interview met de oprichters van Bioware over Dragon Age 2 en kunnen gebruikers meer te weten komen over de beschikbare EA games voor op de iPad.

De Gamerelease is te vinden door in de App Store, te zoeken op trefwoord “EA Gamerelease” of direct via deze link. Gebruikers kunnen feedback geven door via de App een korte enquête in te vullen en maken daarmee tevens kans op een gratis EA game.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email