London Calling – Jordy in Londen voor Levensweg

For the English version of this message, click here

Op donderdag 14 April (wat overmorgen al is), vliegt Jordy naar Londen om een kijkje te nemen naar de Sims 3: Levensweg, het nieuwe uitbreidingspakket voor de Sims 3. Hij zal daar een event bijwonen samen met Xelles van onze collega’s van SimsNieuws en Anita, Community Manager bij EA Nederland.

Op het event zal hij niet alleen met de Sims 3: Levensweg kunnen spelen, maar hij krijgt ook de kans om een producer van het spel te interviewen. En hier hebben we jouw vragen voor nodig. Wat zou je graag willen weten over het spel?

We weten nog niet zeker of we foto’s of screens/videos van het spel mogen maken en of we jullie live kunnen updaten via Twitter. Hopelijk weten we dat snel.
Wat we wel weten is dat het een spannende dag gaat zijn, met hopelijk veel nieuwe informatie over Levensweg, wat jullie natuurlijk later kunnen teruglezen in de vorm van een preview!

Als je iets wilt weten over de Sims 3: Levensweg, kan je het vragen op ons forum. Jordy probeert jullie vragen dan te beantwoorden!

[ Vraag je vragen over Levensweg op ons forum ]

We hebben besloten om alleen vragen via ons forum te accepteren, om een overzicht te kunnen behouden. Heb je nog geen account op ons forum, dan kun je er heel simpel een aanmaken. Het is gratis en het geeft je meteen toegang tot een gezellige community met veel andere Sims fans. Je kan hier gratis een account aanmaken, of je kan inloggen met je bestaande Facebook of Twitter account!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email