Lees morgen onze indruk over de Sims 3: Levensweg

Vorige week donderdag was Jordy bij een event in Londen om een kijkje te nemen naar de Sims 3: Levensweg. Hij heeft zelf met het spel kunnen spelen en dus een hoop (nieuwe) dingen ervan gezien. En morgen gaat hij die nieuwe info met jullie delen!

Morgen zal er een een indruk online komen over het event. Daarin worden vragen beantwoord, maar natuurlijk ook nieuwe informatie gegeven. Ook hebben we een interview gehad met producer Graham Nardone van het spel, waarvan we natuurlijk ook een verslag online zetten. En als laatste een hoop verse nieuwe screens die gemaakt zijn tijdens de speelsessie in Londen en je kan van ons nog een videoverslag verwachten!

Al met al een hoop nieuwe informatie van de Sims 3: Levensweg. Houd Sunset Valley Times daarom (vanaf) morgen goed in de gaten, als je niks wilt missen!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email