Sunset Valley Times #13 – Nederlands

thismonth-13nl

This is the Dutch version. Looking for the English one? Click here

Het is 1 Juli. Precies een jaar geleden, publiceerden we de eerste editie van de Sunset Valley Times krant. Vandaag, precies een jaar later, vieren we onze eerste verjaardag met deze 13e editie. Deze editie luid een nieuw tijdperk in voor SVTimes, omdat we een nieuw formaat hebben, wat groter is, meer inhoud heeft, maar nog net zo scherp is! Jawel mensen, editie nummer 13 staat helemaal klaar voor jullie om te lezen.

Deze maand in SVT: niet alleen wij vieren onze eerste verjaardag; een club in Sunset Valley doet hetzelfde. En ook, gedoe in het Sunset Valley park, gekleed douchen is helemaal hip en een concert dat nogal nat verliep. Dit, maar niet alleen dit, maar nog zo veel meer vind je in deze editie.

Om Sunset Valley Times te lezen, klik je op de knop hieronder. Om in te zoomen klik je gewoon. Gebruik het ‘oog knopje’ om de view-modus te veranderen. Je kan de krant ook downloaden en uitprinten, door op de ‘download’ knop te drukken, die naast de ‘volledig scherm’ knop staat, in de uit gezoomde modus.

Lees de krant

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email