Sims 3: Showtime pops up on EA’s Origin store

showtimeart1_origin_51211

The Sims 3: Showtime has been the rumored sixth expansion for the Sims 3 for a few weeks now. Now listings popped up on EA’s Origin webstore, basically proving its authenticity. All we need now it an official press release.

Below are some screens and info of the game (in Dutch, if anyone can provide us with the English info, please contact us). Please be aware that the listing might be removed from Origin rather quick, so the link below this article might not work anymore.

 


De Sims™ 3 Showtime Limited Edition

• Exclusief materiaal in de Limited Edition: ontvang als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

• Ontvang het exclusieve podium en de openbare gelegenheid

• Geef je Sims het exclusieve podium en de openbare gelegenheid, zodat zij het optreden van hun leven kunnen geven!

Kijk hoe je Sims het schoppen tot supersterren, terwijl je verbonden blijft met je vrienden! Ervaar hoe je Sims beroemd worden door op te treden op de verschillende podia in de stad. De Sims 3 Showtime introduceert voor het eerst sociale onderdelen zoals een paspoort, een nieuw onderdeel waarmee je Sims naar het spel van een vriend of vriendin kunt sturen! Daar kan je Sim optreden voor de Sims van je vrienden! Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

• Je Sims kunnen hun droom als zanger, uitvoerend kunstenaar, goochelaar of DJ waarmaken. Kijk toe hoe ze beroemd worden, of zie hoe ze tijdens optredens voor andere Sims afgaan als een gieter.

• Nieuwe sociale media-onderdelen: chat met vrienden, plaats berichten op hun pagina’s, geef updates en creëer vriendenlijsten.

• Stuur je Sims naar de game van een vriend of vriendin en verwelkom de Sim van je vrienden in jouw spel!

• Maak je eigen podium! Bouw een hip poppodium, een enorm stadion of een kleine onafhankelijke zaal. De indeling van het podium is van invloed op het optreden en de voortgang van de carrière van je Sim.

• Met de Limited Edition ontvang je als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

[ The Sims 3: Showtime LE on Origin ]

Thanks to iSims

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email